1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

290099 inlägg · 3753 ämnen

Förstärkningar

1859290 · » Till forumet


Sv: Förstärkningar
Gavelo:
Har man en kontakt som ger bra tips så tror jag man kan hitta bra transatlanter. Det var inget större fel på varken Farley eller Smothermann förra säsongen. Men det gäller att veta vad man skall plocka in, frågan är om Sundlöv har de kontakterna.
+1
Kommentera

Sv: Förstärkningar
greykarn: Yes, finns mängder av dom, se på Mora förra säsongen, vilka värvningar
Kommentera

Sv: Förstärkningar
Gavelo: transatlant, hahaha
Kommentera

Sv: Förstärkningar
Gavelo:
Hänger med och håller med!

Att få kvala uppåt tror jag är värt mkt, lite som att skapa en kultur av ständiga semifinaler/finaler om man ligger i SHL. De extra hemmamatcher kan nog ge rejält kassaklirr som kan investras i truppen följande år
+1
Kommentera

Sv: Förstärkningar
ivandrago: Ja bottenlagen skall man slå i alla möten, det är just de som är styrka, att kunna vara påkopplade fast man möter ett på förhand sämre lag rent kvalitetsmässigt, sen var kanske 10/10 något i överkant men kagctrorbdu förstår vad jag menar!
Visst kan vi nå kval men vad är kvalet värt om vi inte tar steget upp förutom erfarenhet och lite extra pengar?, ska vi ha en chans så behövs det förstärkas, 2 defensiva backar som är pålitliga och gärna en starkt bidragande forward
+2
Kommentera

Sv: Förstärkningar
Gavelo:
Finns det nåt lag som slår bottenlagen 10/10? Det är nog en utopi att man skall lyckas med det;) laget är runt 5-6 plats vilket jag tycker är ett ok utgångläge inför det som komma skall. Vi har två kedjor vars produktion framåt är pålitlig. Nog finns chansen för kval uppåt, men i god konkurrens med en 5-6 lag, så vägen dit är snårig.
+1
Kommentera

Sv: Förstärkningar
Monno: Säger nästan mer om Modos scouting än om själva transatlanterna ;)
Mora fyllde truppen med transatlanter förra säsongen, den ena bättre än den andra
Kommentera

Sv: Förstärkningar
Gavelo: Ja transatlanter med hjärtat på rätt ställe har vi ju testat med bra framgång.
Två kvalserier, en degration och sen en hårsmån från kval mot div 1. ;-)
+3
Kommentera

Sv: Förstärkningar
ivandrago: Det är en utopi att tro att man ska klara ett kval utan att spetsa/förstärka truppen!
Modo är inte ens ett topplag i AS och visar att man inte har styrkan att slå dom sämre lagen 10/10 gånger vilket bör vara en grundstyrka att ha i laget om man ska kunna rubba ett mycket bättre lag.

Forwardsmässigt behövs något nytt namn, gärna en snabb och målfarlig tranatlant med hjärtat på rätt ställe, sen behövs 2 otroligt defensiva backar
Kommentera

Sv: Förstärkningar
Julio the loverboy:
På fwsidan kan nog både Michael Haga från Mora och Linus Sandin från Rögle gå in göra laget bättre eller varför inte Smothemann, på backsidan är det lite knivigare men gärna en Carnestadtyp till. Kan mkt väl tänka mig att man inte tar någon alls faktiskt. Särki verkar vara typen som vill köra på med det han har, utan att byta alltför mkt.
Kommentera

Förstärkningar
Hoppas nu på att ni som bor i trakten o har lite känningar i klubben, för ni finns väl? Låt oss få lite skvaller o funderingar kring potentiella nyförvärv till Modo, för det står väl ganska klart att om vi ska fajtas om en SHL plats så räcker inte nuvarande lag till på långa vägar. Vilka positioner behövs stärkas upp, backar , forwards eller centrar? Målvaktssidan? Räcker det med Wallin om Hanses blir borta ännu längre? Kom igen nu kära modoiter, ta en skinkmacka o lite glögg och spåna lite. God jul till er alla kära Modo fans.
Kommentera

1859290 · »