1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

336845 inlägg · 3883 ämnen

Glöm shl

2099646 · » Till forumet


Sv: Glöm shl
henkeiskogen:
Kör i apropå ingenting
Låst ämne

Sv: Glöm shl
Frontschwein: fetword på den.
Helt ärligt borde modo satsat på att hålla sig kvar och inget annat denna säsong. Rent gnuggargäng, billigt lag etc.

Nu bränner vi säkert miljoner på att försöka lappa ett sjunkande skepp när vi kunde ordnat stabilitet denna säsong som sannolikt kan blåsas av när som helst (borde den fan göra, ser ju extremt myclet jobbigare ut i år jämfört med förra året).

Jag är fortfarande sjukt jävla bitter hur förra årets crescendo där vi för första gången på ÅR såg ut att kunna utmana om att ta en plats i SHL godtyckligt beslutades om att ställas in på 3 dagar när det var extremt få matcher kvar...

Nu är HA ett stort jävla skämt där klubbarna riskerar konkurs en säsong som lika gärna kan ställas in i en handvändning...
+2
Låst ämne

Sv: Glöm shl
+1
Låst ämne

Sv: Glöm shl
Frontschwein: Fan, du hann ju säga allt det jag skulle säga till folket...
+1
Låst ämne

Glöm shl
Problemet är rätt enkelt!? Laget är totalt felbyggt. Inte ens rätt tränare har vi lyckats värva. Att ersätta fjolårets succekedja förstår jag är ett orimligt hästjobb, och nu har glader mot alla odds lyckats få tillbaka en av tre länkar. Peters är okej, men ingen bartosak. Ingen skugga på den värvningen. Däremot är backarna ett skämt. Skadad Viklund, skulle jag utan tvekan byta mot en skadad Toby eller hedman den äldre alla dagar. Juniorbackarna vi har håller för tvpucken men inte i miljonlaget modo. Visst hopp kommer med kaut, men som amfetamin så håller ruset bara nån kort stund innan det blir avtändning.

Vi kan sjunga we shall overcome och inse att bara klyktattarna eller köplöven har en chans på SHL. Vi är inte ens i närheten. Tåget har redan gått.. Man mår bättre av att inse att allsvenskan är vår scen framöver. Sälj arenan, släpp hybrisen. Då kanske man mår bättre?

Lite som att inse att hur mycket man än fixar sig så får den fula killen med pappas guldkort ändå ligga mest i slutändan (om man ska prata antifeministiskt och ickePK)

Själv hoppas jag att corona förstör för Dahlen och Kentää. Vi har redan blivit akterseglade, så jag önskar inte konkurrenterna nån glädje eller framgång heller.
+10
Låst ämne

2099646 · »