1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482391 inlägg · 4079 ämnen

MODO-Malmö 17/1

« · 488973 Till forumet


MODO-Malmö 17/1
Läste på Malmös hemsida hur de jobbar för att kunna köpa NHL-spelare. Där erbjuder man i ett paket bl.a matchbiljetter, man kunde välja på alla vårens matcher, med undantag av mötet mot MODO. Det är så klart, för då blir det troligtvis fullsatt ändå.
Har hört ryktas att man jagat Malik, men han kommer nog inte. Den killen har annars verkligen utvecklas positivt sedan han lämnade Malmö.

Här Ö-vik kanske man borde bjuda in någon grupp på måndag, för att det ska bli fullsatt. Alla som kan spela curling eller alla som inte tänker skrika Hasse är så snygg, skulle få gå in för halva priset på stå.

MODO skulle kunna börja en match med några måls övervikt mot skåningarna (danskarna inräknade), så skulle det sitta fint. Varför inte gå ut med målsättningen att nu skall det bli en match där man gör tvåsiffrigt, då kanske man når upp till 6-7 mål. Man måste kunna ha visioner ibland. Tyvärr så kan det bli som vanligt nervöst in i det sista.
Önskar att Brynäs kan vinna över FBK, det är dax att betala igen lite mot MODO. Jag menar så mycket som vi skänkt bort till dem.
Kommentera

« · 488973