1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

395686 inlägg · 3981 ämnen

Rockwood

2371321 · » Till forumet


Sv: Rockwood
KB65: Samtidigt gjorde han väl sina flesta poäng bredvid Karla, så nog fick han en hel del gratis. Hur många tror att Harju snittat nästan en poäng per match i en annan kedja det året?
Rockwood är teknisk, har bra spelsinne, men är som sagt dålig defensivt och fysiskt väldigt klen. Han kan nog fungerar med Gynge faktiskt. Längre ned i kedjorna går det inte, utan han måste spela högt upp.

Sedan var det nog bidragande till att vi gjorde oss av med honom att vi hade historiens sämsta försvarsspel. Hade vi haft exempelvis förra årets försvarsspel hade vi nog haft råd att ha en center med mest offensiva kvaliteter.
Kommentera

Sv: Rockwood
issegoz : Passningsgeni och ruggigt bra framåt men lite sisådär med tvåvägsspelet hos oss just den säsongen. Vad jag hört så hade han även ganska mycket åsikter kring det mesta gällande spelet, så det fanns en del friktion i gruppen på grund av det.

Jag tyckte om honom.
+2
Kommentera

Sv: Rockwood
issegoz : Min absoluta favorit i det laget. Blev chockad när han släpptes.

Ingen klippa defensivt, men kommer lätt göra 50 poäng i rätt omgivning. Snabb, teknisk, bra skott, avig och med ett bländande spelsinne. Jäkligt fröjdig att se, lär bli en publikfavorit.
+2
Kommentera

Sv: Rockwood
issegoz : Tyckte det fanns potential, men kom aldrig riktigt in i spelet. Blir intressant i år.
+1
Kommentera

Rockwood
Hejsan, en gnagare här med släkten från Själevad.
Skulle hemskt gärna vilja ha en scout rapport av han från hans tid hos er.
Tackar på förhand.
+3
Kommentera

2371321 · »