1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

286844 inlägg · 3738 ämnen

spelartapp

1809704 · » Till forumet


Sv: spelartapp
Monno: Iofs. Sellgren är ändå härifrån och jag ser det som lite osannolikt att han skulle dra. Lindgren känns lite mer osäker.

Ifjol skulle ju Olofsson dra var alla säkra på, men sedan visade det sig att han skulle stannat om Modo bara varit kvar. Säkra rykten är aldrig mer än rykten.
+3
Låst ämne

Sv: spelartapp
Monno:
Flaschbackprincipen :)
Låst ämne

Sv: spelartapp
J F K:
En värvning innehåller alltid ett visst mått av osäkerhet, så tar du bara bort ordet "ordentlig" före chansning har du en poäng. Finns det bara en tydlig struktur i klubben så kan han lysa.
Låst ämne

Sv: spelartapp
J F K: Sen är ju frågan hur säker källa det är när den säkra källan levereras av någon som endast skrivit ett inlägg. Detta.

Ja menar för några dagar sedan hade ju tydligen Sellgrens Mamma sagt att han skulle spela kvar i Modo.
Jag tror vi får vänta och se helt enkelt. :-)
+2
Låst ämne

Sv: spelartapp
ivandrago: Glöm inte att man i SHL i regel är mer fysisk. Lindgren förlorade kopiöst många sargdueller även på slutet av serien, även om han uppenbarligen fått lite rutin och smartness under säsongen.

Det är möjligt att han kommer att lyckas bra i SHL redan första året, men ingen kan annat säga än att det är en ordentlig chansning.
Låst ämne

Sv: spelartapp
J F K:
Lindgrens spetsegenskaper kan nog ta honom rätt långt i rätt klubb, kommer han dessutom till ett lag "i ordning" med tydliga roller så kan utväxlingen nog bli riktigt bra. Sellgren tror jag kan få samma utveckling som HA börja lite trevande för att sedan växla upp rejält. De sista 10 matcherna tyckte jag mig se att det nästan var lite för "låg nivå" för honom.
Låst ämne

Sv: spelartapp
kingen 69: jag tycker att det förvånande. Ingen av dem känns som en back som får mycket speltid i shl, så varför välja bort att vara en toppback med massor av speltid i allsvenskan? Risken är att bli en i mängden och slösa bort ett år i en storklubb.

Det är liksom inga stora killar som ska spela enkelt, utan med den spelstilen de har är de väldigt svåra att ge speltid som femte-sjätte back.
Låst ämne

spelartapp
Lindgren o Sellgren är förlorade enligt säker källa, tråkigt men inte oväntat
Låst ämne

1809704 · »