1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482617 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1001128

Building the future, Silly Season 08-09
Dags för en ny SS-tråd tycker jag.

Sitter och ser Löven - Borås i Playoff till kvalserien. Nr 4, Kristoffer Berglund skulle sitta fint till nästa säsong. Han är kusligt lik Enström i vissa lägen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Fan! Jag har hört att Foppa komemr att skriva på. Det är säkert. Jag har säkra källor.

Sen finns det rykten om en bra back. Enligt vissa så skall det vara Kaberle. Mina källor här är mer vaga, men de säger att de har säkra källor, så det blir nog som jag säger.
Kommentera

Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Man får säga vad man vill om Atvars slutspel när han var i Modo, men under serien var han suverän och han skulle förbättrat vårt defensiva spel avsevärt.

Är inte så många dagar kvar nu innan det är köpstopp och om Rosa och Atvars mfl kan dyka upp i olika klubbar så kan man väl fråga sig hur folk ser på Modo numera om vi inte kan skrapa fram någon alls.

Nu kanske Atvars inte var så glad att han inte fick fortsätta senast så det är kanske anledningen till varför modo inte hörda av sig/lyckades fånga honom. Men nog måste det finnas någon där ute som gör laget bättre?
Kommentera

Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Ecke talar, eller vad han gör:

Hur kommer ni att förändra truppen fram till deadline, 31 januari?

– Vi tittar och letar, och vi har försökt med flera spelare men inte lyckats. Men det är inte där vi ska lägga fokus, utan på den trupp vi har.

En meriterad back som Antti-Jussi Niemi var ledig, men han valde Leksand. Var han intressant för er?

– Vi var på honom, men han valde inte oss.

Har ni en för liten budget att handla för?

– Nej, det handlar inte om det. Det gäller att övertala spelare att välja Modo, och den här gången lyckades vi inte, säger Holmberg.

Målvaktssidan, hur gör ni där?

– Då det gäller Niklas Svedberg är han en namngiven junior och då säger reglerna att vi kan plocka hem honom även efter 31 januari.


Sedan tar Jerry vid, ekonomin är inget problem tydligen:

Har ni budgeterat med slutspel?

– Nej, vi budgeterar bara med grundserie, resten är bonus.

– Det är ett tufft läge just nu, men det gäller att hålla huvuvdet kallt och vi får inte bli känslomässiga, säger Jerry Häggström.
Kommentera

Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Nordaboy: Du menar han går bara till svenska klubbar som börjar på M?
Kommentera


Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Ny målvakt på väg in?

Satt och såg Huddinge - Löven på tv nyss och kommentatorerna där snackade om att Svedberg var på väg tillbaka till Huddinge på lån (skulle stå i nästa match om jag fattade det rätt). Någon som hört nått om detta?

Borde ju i så fall betyda att en ny målis är på väg in till Modo. För inte kan man lyfta upp en annan juniormålis för att ha som backup till Zacke.
Kommentera


Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Vi tar väl rätt tråd också.

Jag har, som ni många vet, inte varit lika orolig som många andra har varit och trott att det kommer att vända. Nu börjar till och med jag bli orolig. Zajkowski inger ju lika stort förtroende som den sittande amerikanska presidenten.
Kommentera