1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481645 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1013197

Sv: J-20 Kvartsfinal VF-MoDo
Ja, vad ska man säga. Modo hade inte en suck, vilket ni säkert redan förstått med tanke på skottstatisten, och resultatet. Frölunda spelade bra hela matchen och låg tätt på våra små och snabba ytterforwards. Jag tror klockan stod på 13 minuter innan Modo fick sitt första riktiga anfall. Då med lite snurr av förstafemman.

Det var väl också den som var bäst, även om det inte utmärkte sig särskilt mycket. Bjuhr visade iallafall bra inställning, och Victor stod för det mesta av Modos offensiva spel. En offensiv som var riktigt usel idag, man hjälpte inte varandra alls och Frölunda kunde lätt neutralisera de få ruscher som kom. För T. Forsberg var det ingen lyckad tillställning, det stämde inte alls för honom.

Espeland gjorde Modos enda mål i andra. En riktig slägga i PP. Han och Enström kan verkligen skjuta. Enström har som ni säkert vet en jävla speed, tyvärr använde han den bara en gång.

Cederborg hade jag sett fram emot att studera, men matchen var nog alldeles för tajt för hans del. Några dribblingsförsök och en utvisning var allt jag såg av honom.

Annars var den enda behållningen för en modoit Modos fysiska spel, man försökte smälla på hela tiden, men Frölunda stod upp bra och koncentrerade sig mest på det övriga spelet.

Frölundaborg är svinkallt och har ingen korv. Jag är lite besviken.
Kommentera