1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481449 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1068693

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29
Berka:

Fattar inte detta tjat om att dommaren var kass. Dommaren var inte anledningen att vi förlorade idag, utan det var spelet i den andra perioden som var uselt och man gav bort alldeles för lätta mål där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29
Rytter: Du måste förstå vad jag skriver käre vän!! Jag tycker dommaren va petig å hade en del konstigheter för sig som jag inte gillade, men jag nämnde aldrig att de va därför modo förlorade!! Alltså dommaren va INTE anledningen till att modo förlorade idag!! Förstår du??!
Kommentera

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29
Rytter: Jag tycker att utvisningen på Timander var lite hård men annars så var domaren bra.Jag tycker att Modo kan ta med sig avslutningen på matchen annars så brukar Modo i vanliga fall ramla ihop som ett korthus när man ligger under med tre mål.Nu kom man nästan ikapp trots dåligt spel det visar lite styrka trots allt.Med alla spelare friska så förlorar vi inte en match till mot Brynäs denna säsong
Kommentera

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29
Rytter: Håller med, domarn påverkade inte vart poängen skulle hamna idag. Han gjorde säkert någon miss men det jämnade ut sig.

Killar som Timander Hasse Werner och Warg ska man kunna kräva mer av. Warg förstår jag mindre och mindre på. Sen går Hedman bort sig vid 2 av målen.
Kul dock att se vilken otroligt vass första lina vi har. Nu är det upp till Harri att hitta rätt i resten, då jävlar blir vi farliga, och nog borde 9an få spela PP, annars är det ju INGEN mening att ha med honom.
Kommentera