1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481091 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1075246

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
AM:Finner jag fullt logisk. Det var ju på deras parkering det hände, en parkering som dem dessutom tar betalt för. Dessutom så har Hockeyligan tydliga regel att arangörsklubben skall göra allt som är möjligt för att skydda bortasupportar som kan tänkas vistas i hallen. Och i min mening borde det då även innefatta att bortasupportarna ej skall behöva få sitt fordon förstört, bara för att det råkade hänga två Luleå halsdukar i framrutan.

Dock så rättade en kvinnlig polis mig på den punkten. "Hoppas ni har lärt er inför framtiden om ni skulle besöka någon annan bortamatch i någon annan stad elller komma tillbaka hit, att ni gömmer undan alla souvernier"

Hmm...

Men skit samma, det här inlägget var inte menat som någon pajkastning Luleå vs Modo. Vi fick mycket god service av såväl vakter som poliser så jag tycker Modo gjorde sitt för att underlätta våran hemfärd.

Varför jag tycker det är självklart att Modo skall betala för det är ju egentligen bara i avskräckningssyfte. Tvingas hemmalaget betala för sina egna supportars misskötsel så tvivlar jag på att dem lär upprepa det. (om det nu var supportrar). Dessutom så ger man inga andra fans (Luleås) chansen att säga: "Nu punkterar vi alla Modoiters däck som kommer upp till Coop Arena"

Men som sagt, det här inlägget var inte menat som någon form av pajkastning eller kritik mot Modo Hockey sätt att sköta det på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
Lövva: Skulle du lämna bilstereon vid framrutan om du parkerade i sthlm en natt? Jag försvarar verkligen inte det inträffade, men vissa saker gör man för att slippa hålla på med en massa onödigt tjaffs.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
Lövva: De var ju inte speciellt diskreta före matchen. Spelade musik vid bilarna så det hördes över halva Övik på parkeringen precis bredvid vägen ner till arenan allt för att visa upp sig för allt folk. En dålig taktik som det verkar så här i efterhand.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
Lövva: Så då hade ni hört av er till modo och berättat att ni tänkte komma med en lite buss?
Då brukar man nämligen få stå med bussen, (oavsett storlek) innnanför grindarna på kortsidan av arenan.

Men självklart ska man inte behöva få bilen vandaliserad i alla fall..
Kommentera