1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480193 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1084335

Sv: Werner slutar!
knaskamilla: Vet du, till matchen mot SkAIK kan man nog sälja mycket biljetter bara på tron att han ska bli avtackad. Blir han det inte då krävs det nog att man på åfficijella eller i ÖA meddelar inför match för att få dit en massa folk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Werner slutar!
Poffa:

Jag håller inte med om att det är synd eller tråkigt att Werner lägger av nu. Jag tycker det är perfekt val. Han upptäcker att han inte längre funkar och lägger grillorna på hyllan, ett perfekt val, tycker jag. Självklart hade det varit roligast med 20 nya powerplaymål, men som det utvecklade sig blir det utmärkt. Jag känner mig inte ledsen. Snarare känner jag mig glad och lättad. Nu har jag alla minnen i behåll med vår # 9. Nu hand de bara naggas lite, inte totalförstöras.

Han är för mig den störste MODO-iten, inte den bäste utan den störste.

Hade han gnetat på resten av säsongen och lagt av i april, då hade vi inte kunnat tacka honom, då hade det kanske försvunnit i eventuell annan glädje eller sorg. Nu kommer förmodligen Swedbank explodera i en nästan ändlös hyllning mot Skellefteå, där han också är ofantligt stor. Det är nästan så att jag funderar på prata med speaker-Janne så att han inte avbryter hyllningarna, såsom han gjorde vid Foppas comeback.

Jag tycker Poffas förslag som finns lite längre ner i denna tråd blir utmärkt som hyllning till Werner, kanske blir det lite svårt att alla MODO-spelare har nummer 9, coolt vore det i varje fall
Kommentera