1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1088981

Sv: Upphissning
Lumber Jack: Nej, nummer 9 är inte officiellt fredad eller pensionerad, konstigt nog. Man nöjer sig med att 9 inte kommer att användas av någon spelare inom "överskådlig framtid". Allt enligt pappersversionen av ÖA.

Dåligt beslut, vad är egentligen "överskådlig framtid"? 5 år? 15 år? 50 år? Kan ju vara ganska godtyckligt. Det skulle ju kunna betyda att någon kan komma att använda 9 om t.ex 15-20 år. Hade man fredat numret officiellt kommer det aldrig någonsin att användas igen, och det hade självklart varit ett bättre val.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Upphissning
Petey21: Oavsett om numret är officiellt heligt eller inte så kommer knappast Lonken att dela ut nian så länge han är in charge, mitt tips är att nian aldrig mera kommer att användas i elitseriesammanhang för MODO. 31an har ju ingen haft i Philly sedan Pelle Lindberg dog, detta trots att den inte är officiellt retired, de har bara en materialförvaltare som vägrar lämna ut den.
Kommentera

Sv: Upphissning
Petey21: Kanske våra egna motionsskrivare här på HS får ta och knåpa ihop ett litet förslag till årsmötet? Sedan kan ju de olika supporterklubbarna också gör samma sak.
Kommentera