1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480306 inlägg · 4078 ämnen

Upphissning

1089535 · » Till forumet


Sv: Upphissning
Petey21: Oavsett om numret är officiellt heligt eller inte så kommer knappast Lonken att dela ut nian så länge han är in charge, mitt tips är att nian aldrig mera kommer att användas i elitseriesammanhang för MODO. 31an har ju ingen haft i Philly sedan Pelle Lindberg dog, detta trots att den inte är officiellt retired, de har bara en materialförvaltare som vägrar lämna ut den.
Kommentera

Sv: Upphissning
MODOs "egen" skribent på nhl.com har nu också skrivit om Wernbloms avsked. Artikeln är författad Bill Meltzer om ni inte hade gissat det redan.
Kommentera


Sv: Upphissning
Petey21: Kanske våra egna motionsskrivare här på HS får ta och knåpa ihop ett litet förslag till årsmötet? Sedan kan ju de olika supporterklubbarna också gör samma sak.
Kommentera

Sv: Upphissning
Lumber Jack: Nej, nummer 9 är inte officiellt fredad eller pensionerad, konstigt nog. Man nöjer sig med att 9 inte kommer att användas av någon spelare inom "överskådlig framtid". Allt enligt pappersversionen av ÖA.

Dåligt beslut, vad är egentligen "överskådlig framtid"? 5 år? 15 år? 50 år? Kan ju vara ganska godtyckligt. Det skulle ju kunna betyda att någon kan komma att använda 9 om t.ex 15-20 år. Hade man fredat numret officiellt kommer det aldrig någonsin att användas igen, och det hade självklart varit ett bättre val.
Kommentera

Sv: Upphissning
Lumber Jack:

Vore trist om det inte är så, skulle kännas fel att se någon annan glida runt i #9
Kommentera

Sv: Upphissning
Poffa: Absolut. Lite NHL-känsla faltiskt.

Fråga: Är inte 9 "fredad" nu? Med tanke på att flaggan saknar siffran, tänkte jag.
Kommentera

Sv: Upphissning
Lumber Jack: Jag är imponerad över att man fått ihop det så bra, från MODO:s sida. Jag var rädd att det skulle bli lite pinsamt och ovärdigt, men det var det verkligen inte.
Kommentera

Sv: Upphissning
Frisco: Stiligt!
Kommentera

Sv: Upphissning
Frisco:
Trevligt. Hoppas vi får hit en bra ersättare till Werner nu bara. Vi får ta lärdom av Luleå, som kämpat på bra på slutet.
Kommentera



1089535 · »