1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481710 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1092237

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00
Nikki:

""Men hallå, vi måste ju sparka alla och värva alla för att vända den negativa trenden! ;-) ""

Lite upprättelse för Nikki, tror jag va? Du har ju i varje fall hållit fanan högt när den högljudda pöbeln har krävt att man ska köpa nytt lag, ny tränare och ny sportchef.

Själv har jag nog pöblat lite också, lite i varje fall.

Så här i efterhand kan man åter igen konstatera att när tongivande spelare har varit skadade har andra klivit fram. Fast denna gång var det otroligt jobbigt. Jag tror vi kan blåsa faran över nu, eller?

Tre spelsugna forwards ansluter på torsdag, varav en är seriens bästa center.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00
hellge: Det verkar väl som om bara två spelsugna forwards ansluter på torsdag? Ulmer har tydligen match i helgen.

Vi har lyckats slå Södertälje som är helt bedrövliga och sedan Linköping idag. Det vore minst lika fel att dra stora växlar av det som att ropa sparka allt efter fem raka förluster. Det mest positiva idag var att Svartvadet och Steen klev fram och bjöd på iktigt bra centerspel. Sedan gjorde backarna och Krizan ett bra jobb också.
Kommentera

Sv: Linköping - MODO Hockey 2008-11-25, kl 19:00

Spelar vi så här på bortaplan i fortsättningen kommer vi ställa till det för de flesta lag. Äckligt disciplinerat á la Lasse Falk, med fräna kontringar. Den här typen av spel måste vi fortsätta med, även då vi får tillbaka spelare som Susse, MZA, Warg och Hedman.

Hedin gör säsongens bästa match, hela tredjekedjan är strålande. Krizan tillbaka i den form vi vant oss vid och Svarten verkar ha kommit igång rejält.

Vore skönt att få tillbaka någon back också, så Hållberg kan få vila någon eller några matcher för sina ömmande ljumskar, sin ömmande rygg och sin onda fot.

Kommentera