1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1107800

Sv: Länsderby - del 1 av 3 , i Januari-09
Poffa: Visst, det finns de som saknar endel hos tikarna också. Fast det som sticker ut hos många av er, iaf hos de som reser runt och tillhör "kärnan", är att det bara tycks bli värre och värre...

Jag hoppas att det enbart beror på frustration hos hormonstinna pojkar för annars så har ni garanterat ett stort problem att ta i tu med på sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Länsderby - del 1 av 3 , i Januari-09
Loma:

Vi har fått ett stort problem i våra supporterled. Tyvärr.
Kommentera

Sv: Länsderby - del 1 av 3 , i Januari-09
Är det allvarligt någon idé att försöka analysera vilket lag som har värst resp. bäst supportrar??! Alla lag i såväl elitserier som div 2 gäng har båda dera.

Att man i vissa fall upplevt att vissa är värre el. bättre har nog endast att göra med att man inte träffat alla grupper inom alla lags supportrar lika mycket!

Jag såg inte matchen igår för de dök upp en oplanerad middag, men av de jag hört och läst så va tik det bättre laget.

Grattis till timrå då, med så många spelare borta så måste dom gjort en mycket bra insats. Modo då, jo vad är det som är fel?
En källa som jag känner hade pratat med en person inom modo hockey och denne person sade att många i laget inte såg harri som en en vinnare och heller ingen som fick grabbarna på tå och tända till. De sades att han ses som en " mysfarbror" som skapar god stämning men ingen som "ryter till och kräver" av sitt lag.

Jag hoppas iaf. nu att denna negativa trend vänder för det börjar banne mig bli ont om tid!
Kommentera