1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1110338

Sv: Harri hunni bunni hunn? Länsderby 2 av 3

Berka: Förstår inte riktigt varför han skall behöva bevisa det. Alla vet att han kan om han är frisk. I stället borde han tänka att hans kära gamla klubb ligger risigt till och där håller han även om han går på 50%. Vilket borde kunna medföra att han kan ta det lugnare och inte få men för livet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Harri hunni bunni hunn? Länsderby 2 av 3
MorganaLefaey:

Jag håller med. Han har inget mer att bevisa. Självklart kan han ju spela i NHL för att han tycker det är jäkligt skoj, men bevisa något behöver han inte. Jag hoppas att han resonerar som Abris gjorde i Leksand: "När klubben kallar är det min plikt att ställa upp".

Enligt vad jag vet och ser är hela den där familjen, ja hela släkten - klanen Forsberg så stora Modoiter att de följer allt som har med Modo att göra, från NHL till minsta knattar. De var i Kempis igår och satt och kollade 9-åringar spela match. Jag gissar att såväl Kent, morsan, brorsan och peter själv säkert kan rabbla delar av flera flera laguppställningar från Modos ungdomslag.

Hela gänget är involverade i Modo. Jag tror att Foppa kommer spela i Modo i år. Jag har naturligtvis inga bevis för detta påstående, dock har jag några indicier... :)


sv.wikipedia.org/wiki/Indicium
Kommentera

Sv: Harri hunni bunni hunn? Länsderby 2 av 3
MorganaLefaey: Peter har ju alltid varit sån, han vill bevis att han är "bäst" så jag tror inte på en modo comeback riktigt än (om foten håller)

Sen kan man ju hoppas =)
Kommentera

Sv: Harri hunni bunni hunn? Länsderby 2 av 3
MorganaLefaey: Men det är väl så när man har varit bäst att man inte vill spela någon slöhockey. Men det skulle komma mer publik och laget skulle bli otroligt mycket mer slagkraftigt. Pengar har han så det blir över utan det måste handla om att bevisa för sig själv, och där tycker jag han redan gjort det tillräckligt.
Kommentera