1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482571 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1114250

Sv: Invasion Ståplats

Poffa: Men det medför då att man gör antal platser som är tillgängliga mindre. Iofs så spelar det väl inte så stor roll då det inte brukar vara fullsatt.

Men tycker ändå att man borde försöka locka till sig folk som tydligen blivit less på stämningn i arenan. Men samtidigt så kan man väl fråga sig varför man skall bjuda på en sådan sak då de inte vill kosta på sig biljetter i vanliga fall. Man borde i alla fall erbjuda dessa för en rabatterad summa få vara med på hela evangemanget och på så vis kanske få extra bra stämning och dessutom kanske lyckas locka tillbaka lite folk.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Invasion Ståplats

MorganaLefaey: Nu är ju inte det här ett projekt för att skapa en ny klack eller locka tillbaka folk. Det handlar om en reunion istället. Dricka pilsner och träffa gamla och nya bekanta.

Jag ser inte det här som ett problem. I alla fall inte på samma sätt som du och knas verkar göra. Jag ser bara det härliga i att vi kommer få 200 gaphalsar som är beredda att bära fram laget till seger.

Kommentera

Sv: Invasion Ståplats
MorganaLefaey: Hoppas de dånar på med "Cara cara Mia" hela matchen, så Guld-vibbarna återkommer. Annars är väl elektrikern beredd att fimpa lyset,va? Like in the god old golden days.
Kommentera