1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1114253

Sv: Invasion Ståplats

MorganaLefaey: Nu är ju inte det här ett projekt för att skapa en ny klack eller locka tillbaka folk. Det handlar om en reunion istället. Dricka pilsner och träffa gamla och nya bekanta.

Jag ser inte det här som ett problem. I alla fall inte på samma sätt som du och knas verkar göra. Jag ser bara det härliga i att vi kommer få 200 gaphalsar som är beredda att bära fram laget till seger.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Invasion Ståplats
Poffa:

Jag ser det inte heller som ett problem, jag har bara lite svårt att fatta konceptet helt ut. Det är alltså så att delar av de där 200 anmälda kan vara sådana som står i klacken varje match också?
Kommentera

Sv: Invasion Ståplats

Poffa: Jag ser det inte som ett problem, men jag trodde man gjorde det här för att få tillbaka folk till klacken eller få tillbak folk till arenan.

Är det något man gör för att få en trevlig kväll med vänner som en gång i tiden stått i klacken så köper jag det. Men då borde man kanske ändå kontaktat folk som stått i klacken men som inte har sittplatser nu också. (Men det kanske man gjort. Vad vet jag)

Men jag hoppas som du säger att de som är med på det hela verkligen bjuder till och skriker och sjunger hela matchen så det blir en ruskig stämning.

Kommentera

Sv: Invasion Ståplats
Poffa: Jag tycker detta är ett BRA o lovvärt initiativ, som jag hoppas återkommer i denna elr annan form. Tyvärr är jag själv förhindrad just denna kväll, men kommer väl fler tillfällen, hoppas jag. KROZZA LHC!!!!
Kommentera