1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482872 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1129711

Sv: 2009-02-19 19:00 Rögle - MoDo Lindab Arena

Jag är så förbannad att jag mår fysiskt dåligt.

Det är dags att något drastiskt händer. Det enda drastiska som jag ser att man kan göra nu är att sparka Harri och ersätta honom med någon som inte är en mes, en som inte vill vara vän med spelarna, en som vågar agera.

Folk säger att det är för sent nu, det ger inget. Själv säger jag så här: Väntar vi till sommaren för att förändra på ledarsidan kommer vi kanske söka en tränare för ett allsvenskt lag. Agerar vi nu kanske vi spelar hockey i elitserien nästa säsong.

Harri spelar en form av hockey som vi sett i Tre Kronor. Alla ska få vara med. I dagens match, kanske den viktigaste vi spelar denna säsong som det verkar, så går vi runt på sju backar. Det blir ingen kontinuitet. Vi spelar på fyra kedjor istället för att gå ner på tre.

Och i något som framstår som ren desperation så kastar han in en 19-åring i mål. Inget ont om Svedberg, men hela historien kring målvakterna är patetisk. Men här är Harri inte den stora syndabocken, utan här får Ecke bära hundhuvudet.

Redan tidigt påpekade Freddan och Harri att Krizan inte var i balans. Ändå hände inget på den sidan förrän paniken fick MODO att sparka Krizan. Sedan youtube-värvar vi en skitmålvakt för att sedan plocka hem Svedberg, igen. Historien luktar så illa att jag kväljs.

Jag hatar att se en inkompetent ledning köra mitt kära MODO i botten. Agerar vi nu kanske vi kan bygga upp en ES-klubb till nästa säsong, händer inget så spelar vi nog ishockey i allsvenskans näst finaste arena, slagna endast av Malmö.

Avgå Harri, redan ikväll. Ersätt med Virus, Boork eller valfri tränare som platsar in på min tidigare beskrivning. När säsongen är över måste styrelse och sportchef avgå/omstruktureras. Till detta måste en rejäl rensning i spelarledet ske. Men den får nästan komma i andra hand. För annars kommer vi fortsätta på den inslagna vägen. Detta laget kan så mycket bättre under rätt ledning och med en bra målvakt i målet.

AAAAAAAARGH!!!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2009-02-19 19:00 Rögle - MoDo Lindab Arena
Poffa: "Alla ska få vara med"

Utom Wernblom.

Men så har vi ett PP som gör sig gällande i alla fall.
Kommentera