1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481096 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1130858

Sv: Färjestad - MoDo 090221
Hej då Hedin, Hrabal, Westin, Morrison, Zacke, Forsberg, Ulmer, Yetman, Torkki och Snellman direkt efter denna säsong. Sen se till att något lag tar Hållberg, Molinder och naturligtvis Fredrik Warg så de försvinner gratis.
Sen naturligtvis VD Jerry, Sportchefs Ecke, mys Harri och Fredrik Andersson. Ta en sportchef utifrån. En huvudtränare i Johan Tornberg och ha kvar Melinder. Svedberg blir andramålvakt bakom en riktigt bra målvakt som får kosta egentligen hur mycket som helst (när vann något lag senast något utan en fruktansvärt bra målvakt).

Naturligtvis vet nya sportchefen hur man värvar spelare utifrån både karaktär, spelstil och talang ( det räcker alltså inte att man känner någon som känner någon eller att man har någon anknytning till modo på något som helst sett, ska alltså inte räcka med att ha fått sparken i Slovenska ligan och känna sig sugen på att lira lite till). Nya sportchefen kliver in och värvar 4 dyra spelare i en klassmålvakt, en rightskytt till back som vet hur man skjuter från blå (visar även de andra lite på träning hur det kan gå till i andra föreningar än denna) en bra center och en rightskyttad ytterforward som skjuter i krysset både lite nu och då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - MoDo 090221
McFire: Haha bra håkan, håller med!
Kommentera

Sv: Färjestad - MoDo 090221
Äh, en musikalisk hälsning till Harri, Jerry, Ecke och de andra.

www.youtube.com/watch?v=4IZyFHG9ZJI
Kommentera