1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482596 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1170611

Sv: RE-building the future 09/10
spud: Nu har ju MoDo sagt revansch och att det inte ska sparas på A-truppen och det borde vara fler etablerade spelare på väg in i laget, ja först Green då, sen typ Aaltonen och/eller en transatlant. Inte bra att bromsa i uppförsbacke...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
shinzawai: Blir så jävla trött på allt jävla gnällande, känns som att många gnäller för säkerhets skull. Ingen vill ju stå där med skägget i brevlådan att ha hyllat något som senare visar sig vara dåligt. Men omvänt förhållande duger ju utmärkt, för överaskad är ju inget att skämmas för.
MODO har inte samma resurser som fbk-hv-vf och det är dags att supportrar förstår att en spelare kostar enorma jävla pengar, och visst som sportchef vill man knappast röra sig i övik efter en dålig säsong, men att vara den sportchef som sätter oss i konkurs..
Och att såga ett lag innan de end spelat, är så jävla oseriöst det kan bli.


Icing-Ove: Man har sagt att man ska prioritera sporten, inte att det ska satsas mer. De som tror att man sparar in 10 miljoner genom att kicka 1-2 servitörer är ju inte direkt på banan. Och att tro att intäkterna ökar samtidigt som arbetslösheten gör det.. jo visst. Sätt in MODO i omvärlden så kanske man kan ha förståelse för vad man har att röra sig med.

Och ni som trodde att Harri hade en del i misslyckandet ifjol, ni måste ju tro att de spelare som blev kvar från fjolårets säsong blir bättre denna säsong. Där har man ju genast lite av nyförvärv.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Icing-Ove: App app, inte påpeka det uppenbara med laguppställningen, då frispelar Spud igen.

Spud: Har du fått ett gratisbord av Ecke och en plats i speakerbåset på KB:s matcher av Freddan, varför så aggro?
Kommentera