1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481279 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1181514

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
spud: Jag håller med om Green, tycker att han är bäste forward efter Zucca. Fast det var ju inte heller speciellt svårt idag.

Laget såg ut som man haft ett tufft fyspass timmarna innan match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
qwertas: Green gör väl sin bästa match så här långt. Men tyvärr så är det inte i närheten av bra nog. För tillfället så har vi en skadeskjuten första formation och då Salle och Green verkar helt under isen offensivt så kan man nästa räkna dem som en tredje formation och sen 2st fjärdefemmor.

Glädjeämnet i dag är väl målvaktsspelet som var strålande. Är nog bye bye Zacke för evigt nu. Sen får man väl säga att Pikkarainen också är ett glädjeämne även om han inte fått till poänggörandet.

Tyvärr är det som någon skrev så att Salle, Svarten, Hasse och Hållberg troligast har allt för hög lön mot vad de presterar. Har fått för mig att jag läst någonstans att modo har den 5e dyraste truppen så här långt och det är inte lätt att förstå då man har halva laget med spelare som inte kan tänkas kosta speciellt mycket.

Någon som såg på sändningen som reagerade på att Borken först tyckte att Foppa skulle sluta pga skador och sedan mumlade om att även Susse kanske borde göra det. Försöker han släcka allt ljus i modo-ögonen.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
qwertas:

Är det bara jag som reagerar på att Green aldrig får sina skott på mål? Antingen fastnar de på någon back eller så går de långt utanför. Detta leder ofta till farliga kontringar.

Däremot var han bra i övriga lägen, även om jag skulle vilja se honom spela ännu tuffare, speciellt när han står framför mål.
Kommentera