1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1185109

Sv: Omgång 7: Timrå - Modo 20091008
Paddan: Nu när det värsta ruset lagt sig från gårdagens vinst, så har jag studerat Hägga VS tuokko.
Då det har diskuterats hurvida vem som är bäst osv, så tänkte jag ge min syn på saken efter att i lugn och ro sett matchen i repris.
I mina ögon är häggström överlägsen tuokko i allt, häggström är snabbare, han är faktiskt väldigt skridskoskicklig, han har näsa för målskytte och står/hamnar ofta på rätt plats vid kassen för styrningar osv. Hans kanske främsta sida är hur han klarar checka fast motståndarna på ett fenomenalt sett och när de smäller så smäller de så hasse skulle bli avis.

Tuokko gör de han kan absolut och han ger 100% i alla lägen, men i jämförelse med häggström är han inte lika snabb på rörena, heller har han inte samma puckteknik, tackla kan han, men tyvärr hamnar han oftast 2 meter efter motståndarna å sargen får sig en smäll ist.

Häggström kan man använda i PP, tuokko är oduglig i den spelformen
Häggas lön är nog 4 ggr lägre än tuokko´s

För mig är de självklart vilken av dessa spelare som är bäst, och jag hoppas verkligen hägga fär chansen i 3 linan ist, för tuokko framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Omgång 7: Timrå - Modo 20091008
Berka: Nu spelar ju iofs. båda i 4:e, men jag tycker definitivt han kan användas lite oftare, och med lite vassare kjedjekamrater kommer han göra en hel del poäng helt klart =)
Kommentera