1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1188898

Sv: MODO Hockey - Linköping 2009-10-17
Nu börjar det se riktigt allvarligt ut.


Nästa vecka presenterar modo ett hett nyförvärv, slynur från island
en kille med bra spelsinne,fina handleder och har nästan gjort en hel match med islands B-lag och14 poäng har det blivit så här långt sen han började med hockeyn 2002

freddan om vävningen::: De känns kul att vi kunde knyta till oss han, en spelare som kommer passa in i vårt mönster, dessutom va han tillgänglig och billig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Linköping 2009-10-17
Ett fall men åtminstone ett fall framåt.

Idag så förjänade vi poäng men vi har inte flytet med oss. Mojzis olyckliga fall vid kvitteringen och, ännu, ett oturligt självmål förstör.
Sen hade Svarten ett jätteläge när Engstrand tappade pucken och Häggas miss på Steen snygga passning missar han aldrig igen.


1:a linan arbetade, nä slet, hårt. Speciellt Aasen. Hur mycket speltid hade han i 2:a perioden förresten? Det enda som drar ner deras betyg är PP som fortfarande är lite för omständigt och en del pass dom slår är så galet/dåligt slagna att man häpnar.

Green gör sin bästa match som center och borde få fortsätta som sådan matchen bästa spelare i mina ögon. Och gärna med Tuokko som gör en av sina bästa matcher i MoDotröjan med fart, fläkt och en mängd tacklingar. Lite synd om Adam Eriksson som inte riktigt kunde hänga med/på som 3:e länk där.

Steen blandade och gav medans Hägga och Molinder får godkänt för hårt arbete men det händer inte så mycket runt dom. Matsson och Forsberg syntes knappt.

Bakåt så var det ömsom vin ömsom vatten från i princip alla. Plus i kanten till Sondell och Eddie Larsson. Ovanligt många tabbar från Timmy. Hasse gör sin bästa match men är ändå sämst av backarna. Tyvärr så övervägde Mojzis tabbar en del fina grejer och intentioner. Han skulle nog må gott av ett mål för att få tillbaka självfortroende.
En rejäl dos av det sistnämnda skulle nog alla behöva för att våga skjuta än mer, få lite mer tid att lägga passen osv.

Malek gör en godkänd match men känns väldigt osäker emellanåt. Han sprider puckar värre än Zacke och hans "innebandytäckning" av stolparna känns som en stor säkerhetsrisk.


Sen måste jag nämna domare Sören. Hur man lyckas vara ivägen så mycket är ofattbart. Och hans nivåer är helt obegripbara emellanåt.



Vid spelarintrot var det förresten OTROLIGT glest på läktarna men 5725 kändes till slut som en bra siffra med tanke på omständigheterna.

Kommentera