1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1207539

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24
Salle: Utveckla gärna dina intryck om Martin Frano.
Det skulle vara kul att få veta vad du menade mer exakt.

Vi hade ju honom hos oss härom kvällen och visst, det funkade bra då också.

Kort man med roliga tecken över det mesta och engelskt uttal är väl vad man kan sammanfatta mitt intryck som antar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24
...Nu såg jag ju inte matchen hos er i afton utan lyssnade på webradion (i samband med att jag låg och nattade min lilla grabb) så jag vet inte om det hände saker på isen som inte återgavs på SR...

Det jag upplever är dock att det på en gång blir ett mycket renare spel där lirarna i samband med 4 domare liksom vet att det inte ges tillfällen för tjuvnyp mm.

Huvuddomarna var samma hos oss som hos er och denna Tjeckiska domare var faktiskt riktigt bra, speciellt när man jämför med några andra importer som den svenska Elitserien de senaste åren har bevittnat.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24

pratarn: Han var väldigt tydlig i hur han kommunicerade med båsen vid avblåsningar, byten och så. Han var även med och "hjälpte" linjemännen vid icing-avvinkningar, puck out-toucher odyl. 
Det ingav respekt från båsen såg det ut som då det inte vart något "tjafs" med sena byten och byten vid icing. Även om det slank igenom nåt sånt fel vid nåt tillfälle då MoDo tvingades göra ett byte med 4 forwards och en back. ;-)


Sen var det en rätt "snäll" och lättdömd match där dom dock skulle kunna plocka en hel del hakningar och slashingar (spec på LHC:are) men i helhet en rätt ok insats.


Kommentera