1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482506 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1207544

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24
Poffa: äh du har ju kongotrumman i örat du ;)

Jag fattar inte att du kan vara så nöjd?
Visst vi tog en pinne mot ett formstarkt och stjärnspäckat lhc de är jättepossitivt, men spelat under halva matchen är direkt dålig då man spelar fast sig gång på gång och tvingas till idiotrensningar som oftast stannar på blå.
Spelet i mittzon existerade knappt , passningarna är oftast i midjehöjd eller 2 meter bakom spelaren och 50% av gångerna tvingades spelare dumpa direkt från röd utan resultat.
Anfallspelet bra emellanåt och mza är ju ressigören, kul att hinote kjedjan gör 2 oxå.
Pp:t är fantasilöst och helt bedrövligt, inga backskott tas utan det blir ett ständigt runtpassande och inga avslut.
Det finns possitiva saker oxå, de är laginsatsen och kämpaglöden så länge orkan fanns, sen att lyckas komma igen å vända 1-2 till 3-2 är grymt bra, synd bara att man inte lyckas knyta ihop säcken.

Fel på tv:n ...knappast
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24
Berka: Ätit nåt olämpligt ikväll, sur mage? Maken till GNÄLL! Håller med Sunny om att det gnälls åt h:e för mycket, på allt o alla, tydligen inte bara från Ö-viksbor, även Öbackabor.
Nä, jag tycker MoDo gör en helt OK match, mycket bra att hålla LHC stången o ta en pinne ikväll. LHC har fullt lag, lär väl inte toppa så värst mycket högre, möjligen att Norrena kan spika igen, medans MoDo har en minst sagt skaplig bench - Framtiden är VÅR!!
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24
Vi tog poäng mot en av seriens bästa lag, som vi har erkänt svårt mot, med en stor skara bra spelare borta. Jag ser många anledningar till att vara nöjd. Skröder var inte lika kass som vanligt, MZA bättre än de senaste 3, Molinder gjorde en massa bra, Pikkadollilainen dominerade, Timander vågade hålla i puck vid nåt tillfälle och Hinote var en vagel på insidan av LHC-spelarnas ögonlock. Vi forecheckade och vann puck gång på gång och bröt i mittzon.

Sen att vi vägrar vårda puck, förlorar varenda 50/50-närkamp är en annan sak. Vi har bara torskat en av de tio senaste. Får vi in lite skadade spelare kommer vi bli svårslagna.
Kommentera