1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1208888

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2009-11-26
Berka: Om du har missat det så har Susse genomgått operation och såna "reparationer" tar ju en viss tid att läka. Om dom inte får göra det så kan ju en smäll el dyl åsamka väldigt mycket större besvär. Och Susse kommer ju tillbaka nån vecka fortare än beräknat för det var väl tidigt i december som det sades initialt.


Macke har varit på is i nån vecka från total vila från ishockey och hård träning sen i våras och kommer nog att matchas in långsamt som du säger. Men att göra det för tidigt brukar inte vara bra för "gamlingars" ljumskar.


Det går en j-a massa rykten om Green men ingen här VET hur hans status är.
MoDo agerade dock på samma försiktiga sätt när det gällde Hållberg så det kanske är praxis att göra så numer.



Till sist säger jag at vi måste visa tålamod och hoppas att vi med nuvarande spelartrupp och gärna nån ytterligare förstärkning kan arbeta sig uppåt sakta men säkert.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2009-11-26
Salle: Självklart jag förstår dit resonemang och jag håller med till viss del, susse går för fullt sen några dagar tillbaka och ser helt okay ut, att smälla in han i spel i första direkt kan nog bli fel, men att som idag hade han kunnat centra en 3-4:e kjedje för de hade nog varken gjort till eller från med hans skada.

Macke har sett kanske bäst ut på träningarna om man ska tro de som är där och tittar så han skulle nog klara ssk-tempot ganska enkelt i en 3:e lina.

Fan man mår ju dåligt när man ser mza,svarten,madsen steen timmy mm. gå på knäna för de ska spelas box/pp och vart annat,vart tredje byte.

Bara hoppas inte hinote är skadad nu för de är verkligen inte vad vi behöver
Kommentera