1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1212205

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2009-12-03
Nikki Nine: Ja nog känns det som om det kunnat finnas några fler poäng att hämta ikväll. För dels var Djurgården sämre än vad jag förväntat mig och sen saknade man rakheten vi haft i offensiven på slutet.

Fast jag tror att det var många trötta spelare idag. Som tur var kan vi snart ställa upp med en representabel 4:e lina som kan avlasta de kedjor som skall producera.


Sen måste jag fråga OM det var Sondell, med ännu en galenskap, som tvingade Pikka att ta en interference för att inte friställa Djurgårdaren? Sannolikheten är hög men jag såg/minns inte. Och OM det nu var han, igen, så borde man nog ställa över honom någon match och dessutom INTE matcha han i OT när man har 3-4 backar som dessutom är bätter än honom i offensiven?


Domarn... Det var nog den högsta/tuffaste bedömningsnivån jag har sett i ES på länge. Men han höll ju den konsekvent om mman skall säga nåt bra. :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2009-12-03
Salle: Konsekvent? Är du full? Han tog ju för minsta lilla knuff och friade mindre överfall. Fasthållningar av klubbor missade han t ex helt. Jag tycker att domarinsatsen var ett skämt.
Kommentera

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2009-12-03

Salle:Ja vi får hoppas att vi kan få till en 4:lina fort som den, för det håller inte att gå runt på 3 match efter match, det syns att vissa går på knäna i slutet i matcherna.

Å bevare oss för skador!

Kommentera

Sv: Djurgården - MODO Hockey 2009-12-03
Salle: Ja det var sondell som bommade och tvingade pickisen att ta en interfeerence
Kommentera