1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1213174

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2009-12-05
Klipper in i rätt tråd...

Med tanke på hur matchen startade och den fortlöpte så är man nöjd med en pinne. Speciellt då vi var en man kort i princip hela matchen då Patrik Sjöberg hade kunnat haft på sig en grön tröja lika gärna. För som dom fick haka, slasha och hålla i utan att Sjöberg agerade. Minst EN gång såg han vad dom gjorde och då viftade han avvikande. SOPA, IDIOT och in med Nalle Puh.
Och hopptacklingen på Westin är ju skamligt att missa.


Sen hade de andra två dömarna inte nån av sina bättre dagar heller. Några solklara offsider tog dom INTE men dom hittade (bokstavligen) den på Steen. Fast dom felade liksom åt båda hållen så det var inte lika upprörande.


Ser att ni klankar lite på Svedberg men jag tror ingen ES-målis hade tagit varken 1:a el 2:a FBK-baljan. Sen hade FBK, antagligen med hjälp av AB, läst hur dom skulle göra mål på Svedberg för nästan alla skott satt högt och på 1:a stolpen och på 2:an var han helt skymd.

Och 3:an... Sondell blängde som f-n på MZA efter den. Vet inte om det känns helt rätt. Om inte Sondell var avis över den snygga indianaren vill säga.
och när han är på tapeten... MEN BÄNKA SONDELL FÖR BÖFVELN!"

Och det leder ju en in på coachingen. Hur kan man inte sätta en powerforward bredvid Svarten och Macke??? Inget ont om Molinders insats men han är ju en Svarten-kopia och två såna funkar liksom inte. Det var kanske försvarligt när Green och Tuokko var borta förra matchen men nån av dom, Madsen eller Hägga hade platsat mycket bättre in där.

Sen är det nog läge att träna lite tekningar för idag vann man inte några alls kändes det som.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2009-12-05
Salle:

Blängde Sondell på MZA efter hans tavla? Pinsamt isåfall. Sondell har ingen rätt att markera missnöje över medspelare eventuella tavlor i egen zon.

Håller med dig om Svedberg. 3an bör han kunna ta men sett över de senaste 10+ matcherna kan man inte vara annat än jättenöjd. Han har gått från lovande och ok till lovande och bra. Börja kännas stabilt.

Domarinsatsen var ett skämt åt alla håll.

1 poäng hemma duger inte. 2 eller 3 måste de ta.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2009-12-05

Salle: ang era tekningar "30 - 35"

1: 7-9
2: 10-10
3: 13-13
4: 0-3

Kommentera