1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482768 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1216648

Sv: Per-Åge Skröders hyllningstråd
Frisco: Jag håller ändå med Nyström. Jag hade förväntat mig mycket mer av Skröder, framförallt när det gick tungt så såg Skröder ännu tyngre ut.
Killen är uppenbarligen ingen ledare, och det kanske inte är något som alla måste vara, men han har ju ändå lite erfarenhet som han borde ha använt mer.

Och 12 mål säger med om MZA än skröder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Per-Åge Skröders hyllningstråd
spud: Han har sett lite trög ut emellanåt. Men är det så att han har haft problem med ryggen hela hösten så är det fullt förståeligt.
Kommentera

Sv: Per-Åge Skröders hyllningstråd
spud: Skröder har trots allt 3 st GWG:s, MZA 0 st. Nu gör Per-Åge mål helt plötsligt, mål 4 matcher i rad och det räcker med minimala luckor för att pucken ska trilla in. Han är en sniper och får han lägena så kommer målen förr eller senare. Skröder har även gjort 7 av 18 pp-mål. Om inte han satte dit puckarna, så vet jag inte vem som skulle göra det.

När det gäller Skröders ledarförmåga så kan det nog också diskuteras. Känslan som iaf jag får är att det är Per-Åge som är chefen för vår norska trupp. Det är han som var främsta anledningen till att MZA valde MoDo och det är han som haft ett finger med i spelet då det gällt att locka norska talanger till klubben. Det tyder på ledaregenskaper som jag ser på saken. Sen är det ju väldigt svårt att leda ett lag som utböling där kärnan är så extremt homogen.

Jag tycker även att han är en av få som ibland visar vägen med fysiskt spel på isen.
Kommentera