1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482627 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1231972

Sv: Apropå ingenting...
zigge,berka m.fl.
Intressant diskution om hemmablinda åskådare, ni påstår alltså att i Ö-vik är publiken neutral o buar inte, visslar inte varje gång en hemmaspelare faller, med eller utan hjälp från motståndare. Buar inte vid tveksamma avblåsningar ö.h.t.
Eftersom jag kommer och ser MODO-Frölunda så vet jag vad jag skall kolla extra noga.
Min erfarenhet av "äkta" hemmasupportrar är nog tyvärr att man skall va enögd och försöka påverka domaren på alla sätt.
Ingen blir gladare än jag om ni har rätt och ni har faktiskt en poäng om publiken i Läkerolen, den känslige behöver inte så ofta ha hörselskydd på sig ;)
Ses på lördag!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tväst: Skillnaden ligger i att Ö-vikspubliken skriker för att påverka, inte för att de blir nämnvärt upprörda. Vi vet när vi ska sätta press, precis som en duktig checkinglinekille, eller en stabil försvarsklippa. Det är därför vi är bästigast och ödmjukare än en dunkudde i Joel Lundqvists rumpa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tväst: Självklart är publiken i övik lika som stora delar av landets övriga publik, det vi menade var att i lhc var det tyst som i graven förutom när modo tog pucken från en hemmaspelare, i tablettasken är det lika tyst i pausen som under matchens gång. Sen var zigge inne på att vi som är hemmapublik i ö-vik bör kanske höras mera då det varit sisådär med trycket från läktaren, en publik som skriker och är "enögda" triggar hemmalaget och förhoppningsvis kan bära fram laget till vinst =)
Kommentera