1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1235026

Sv: RE-building the future 09/10
NuMo: Nja, från min sida så är det väl snarare i bakvattnet av Davidssons kontrakt och möjligtvis förlängningarna av Hasse och Salle som driver diskussionen. Femårskontrakt med en spelare som är 30 ser jag inga problem med. Det är sen raset brukar inträffa.

Det jag vänder mig emot är att betala topplöner när spelare är 35 och med största sannolikhet på väg ned inom en snar framtid. Innebär det nya kontraktet att man inte har råd att värva nytt blod till truppen så väljer jag nytt blod. Vill trotjänaren stanna och kan tänka sig att spela till något lägre ersättning än vad han skulle få någon annanstans så får han vara kvar.

Eftersom lönerna är hemliga är hela diskussionen ytterst hypotetisk och bygger mest på rykten och antaganden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Wayne Gresky: Efter att ha läst mig bakåt så ser jag att jag engagerade mig i debatten utifrån Berkas antaganden att Modo satt på en massa dyra långtidskontrakt. Vi kom och möttes från olika utgångspunkter alltså.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Wayne Gresky:

Skulle Foppa och Näslund vara värda topplöner ifall de skulle vilja spela i Modo nästa säsong och känner sig krya? Eller skall t.ex. Zuccarello ha högre lön än de båda?

Rent hypotetiskt alltså.
Kommentera