1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1235029

Sv: RE-building the future 09/10
Wayne Gresky: Efter att ha läst mig bakåt så ser jag att jag engagerade mig i debatten utifrån Berkas antaganden att Modo satt på en massa dyra långtidskontrakt. Vi kom och möttes från olika utgångspunkter alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10

NuMo: Vad är det egentligen som diskuteras? Svarten fick ett riktigt långtidskontrakt och gör sig förtjänt av varenda öre som dimper ned i månaden. I höst har han stundtals burit laget, såväl skadad som oskadad. Salles, Timanders och Susses kontrakt var helt klart försvarbara när de skrevs. (Tre år på samtliga vill jag minnas, eller om det vara 2+2 på Salle.)

Samtliga fyra hade vid kontraktstillfället, och har fortfarande, en hög lägstanivå och var inte direkt kända för att vara skadebenägna. Så jag kan inte se det som att man tokchansade när man skrev kontrakten, Susse plockade tom med ut mindre än vad han kunnat få med kommentaren att det är bättre att stärka truppen för de kronorna. Sedan är det tråkigt att Salle gick sönder, men rent ekonomiskt kostar han ingenting just därför.  

Hasse som är den mest kritiserade sitter inte på något långtidskontrakt.

Mycket kan man kritisera MoDo för, men dessa herrars kontrakt var helt i sin ordning.

Kommentera