1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1238916

Sv: Apropå ingenting...
spud: Jag håller med. Kanada spelar riktigt underhållande hockey med bra under grillorna. Det och tekniken har verkligen gått framåt, det märker man när man bara ser det var fjärde år. Sen att svenskorna inte hänger med är en annan sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hawerchuk:

Ishockey är emellertid en otroligt opassande sport för kvinnor, eftersom det krävs en betydligt högre muskelmassa än vad som kan anses vara naturligt för det kvinnliga könet.

Plocka bort det fysiska spelet helt, inför en regel som säger att klubben inte får vara över midjehöjd, använd en plastpuck och plocka bort 90% av skydden. Ta fram en ny kvinnligare mundering, kanske kortärmad och med snörning. Istället för trunks kunde man ha någon form utav spandexbrallor, ungefär som skidåkarna har.

Eftersom det huvudsakligen är män som kollar på ishockey så är det givetvis en sådan väg man måste gå om man vill få någon ordentlig genomslagskraft.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hawerchuk: Ändra upplägget. varför ha med ett lag som Slovakien som kvalade in ( kval!? ) mot Bulgarien med 82-0 och 165 - 0 i skott? Ja menar, kom igen nu. Min lillasyster skulle kunna dra ihop några kompisar och vinna mot Slovakien..

Gör en grupp eller så med dom 4-5 bästa lagen och sedan semifinaler, värdelöst och pinsamt som det är i dagsläget. ( Är väl antagligen därför dom överväger att utesluta eländet till OS 2014 ).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Fan vad #5 Hasse Jonsson varit bra i första perioden, hoppas han tar med detta spel hem till MODO!
Kommentera