1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482756 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1240796

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2010-02-27
Björn W: Din gamle säsongskortsgranne brukar åka samma hockeybuss som mig vid vissa matcher, dock inte idag. Känns ärofullt att få dela buss med en legendar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2010-02-27

Sitter och tänker tillbaka på gårdagen. ES drar igång igen, man har fått upprabblad en statistik om hur pinsamt dåliga Modo är efter längre uppehåll, man hyllar en legendar och det är Invasion Ståplats. Man kunde inte känna sig mer orolig, med de förutsättningarna. Som tur var kunde några pilsner dämpa den nervositet som fanns.

Sedan blir det en sjuhelvetes underbar match. Modo totalt förnedrar FBK, maler sönder dem och gör något urvattnat kaffe av Värmlands stolthet, ja man pissar på dem, helt enkelt.

Och det är alldeles uppenbart att Örnsköldsvik hade ett uppdämt behov av hockey. Var först i Hockeypuben efter matchen och alla pratade hockey, vilket kanske inte är så konstigt. Fortsatte sedan ut på Olearys och väl där möttes man av segerrusiga Öviksbor. Det pratades hockey, hockey, hockey.

Elitserien har dragit igång igen och Modo verkar allvarligt intresserade av att ta sig till slutspel. I frikkin löve it!

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Färjestad 2010-02-27
Blev bara sugen på att dela med mig av denna vackra och historiska bild. Första gången jumbotronen i Swedbank Arena/Fjällräven Center visar tvåsiffrigt för a-laget. Ser gärna denna syn fler gånger i framtiden!
Kommentera