1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1260472

Sv: RE-building the future 2010/2011
Nikki Nine: Nu fattas det bara att Linköping vill ha Malek också så har dom tagit nästan alla våra misslyckanden från förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011

Jag hörde att LHC ville ha Jerry och Ecke också. Undra hur de tänker när de vill värva Steen och Molle?

De måste suttit och kollat sista finalmatchen 2007 då Steen var bra. Sen har de säkert kollat in klippet när Molinder smaskade upp Abboten.

Vad det gäller Kempe är jag skeptisk. Många hävdar att hissen inte går riktigt ända upp, typ. Fast han är väl knappast den förste ishockeyspelaren med dessa problem, i sådana fall.

Nu kan det säkert vara så, att Kempe har utvecklats mycket på senare tid, det var väl han som fick Pikka att köpa korv när Kempe bjöd på syrgas. Trots detta tror jag inte att Kempe är vår man.

Och Pikka föresten, nog är man bra s ugenpå deg om man frivilligt bosätter sig i Europas sista diktatur. Sist vi kollade, när Ullmer var på g, låg Vitryssland på 165:e plats på den årliga rankingen och demokratindexet.

Där blir man mördad om man postar bilder på Göran Greider i sportchefstråden. Eller vad har hänt med Bisterfinnen, han har inte synts till på officiella, det är säkert Lukachenkas män som har tystat honom :)

Sista april sa ni. Det blir att skanna nätet med Pikka-rykten mellan raketerna på Valborg

Och på tal om Valborg. Visste du att gränsen är den samma för de som säger ostbågar istället för ostkrokar och de som säger Valborg istället för sista april, strax söder om Fyrisån.

Jag menar med bestämdhet att det heter ostkrokar och sista april.

Hoppas Pikken stannar, men nämn minst tre andra spelare än Mario Kempes i Argentina-VM-laget 1978? Helst han forwardskompis med de långa armarna som egentligen var ännu bättre.

Redigerad kommentar

Kommentera