1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480529 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1260475

Sv: RE-building the future 2010/2011

Jag hörde att LHC ville ha Jerry och Ecke också. Undra hur de tänker när de vill värva Steen och Molle?

De måste suttit och kollat sista finalmatchen 2007 då Steen var bra. Sen har de säkert kollat in klippet när Molinder smaskade upp Abboten.

Vad det gäller Kempe är jag skeptisk. Många hävdar att hissen inte går riktigt ända upp, typ. Fast han är väl knappast den förste ishockeyspelaren med dessa problem, i sådana fall.

Nu kan det säkert vara så, att Kempe har utvecklats mycket på senare tid, det var väl han som fick Pikka att köpa korv när Kempe bjöd på syrgas. Trots detta tror jag inte att Kempe är vår man.

Och Pikka föresten, nog är man bra s ugenpå deg om man frivilligt bosätter sig i Europas sista diktatur. Sist vi kollade, när Ullmer var på g, låg Vitryssland på 165:e plats på den årliga rankingen och demokratindexet.

Där blir man mördad om man postar bilder på Göran Greider i sportchefstråden. Eller vad har hänt med Bisterfinnen, han har inte synts till på officiella, det är säkert Lukachenkas män som har tystat honom :)

Sista april sa ni. Det blir att skanna nätet med Pikka-rykten mellan raketerna på Valborg

Och på tal om Valborg. Visste du att gränsen är den samma för de som säger ostbågar istället för ostkrokar och de som säger Valborg istället för sista april, strax söder om Fyrisån.

Jag menar med bestämdhet att det heter ostkrokar och sista april.

Hoppas Pikken stannar, men nämn minst tre andra spelare än Mario Kempes i Argentina-VM-laget 1978? Helst han forwardskompis med de långa armarna som egentligen var ännu bättre.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
hellge:

Lite OT, men när du ändå tog upp ämnet: Jag har hört att det finns en gräns för var man säger majbrasa också. Är den samma som gränsen för sista april?
Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
hellge: Jag hajade till när jag läste om Steen till LHC men framförallt Molinder. Inte direkt den typen av spelare som LHC värvat de senaste åren. Men degen kanske är slut?

Dock måste jag påpeka att det heter ostbågar och mycket riktigt, sista april. Men vissa lever i villfarelsen att det faktiskt heter ostkrokar, de har till och med startat en grupp på Facebook. Men det sägs ju även att inte allt man läser på nätet är sant. Man ska visst vara både misstänksam och källkritisk. ;)
Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
hellge: Jag borde vara på g nu så...Daniel Bertoni (avgjorde) Leopoldo Luque och Ossie Ardiles.

Hoppas nu att Ekwall drar upp något sådant här med VM, jag är sämre på förberedd på exempelvis Malmös laguppställning i München -79.
Kommentera