1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1271198

Sv: MODO Hockey - Luleå HF 2010-08-16
Nikki Nine: Ja det här var fan det sämsta jag sett på hela säsongen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå HF 2010-08-16

Jaha, ska man försöka sig på en rapport tillägnad de som inte kunde vara på plats. Vi börjar med betyg (1-10):

10: -
9: -
8: Tarkki
7: Häggström, Josefsson, Danielsson, Tollefsen
6: Hedman, Madsen, Blomqvist, Svartvadet
5: Sundström, Dimitrakos, Olden, Rosén, Jens Westin, John Westin
4: Cook, K Forsberg, Larsson, Bonsaksen
3: Hållberg, Hasse Jonsson
2: -
1: -

Tarkki är Modos klart bäste idag. Han agerar väldigt säkert, är upprätt i sin position när skotten kommer och blir därmed väldigt stor. Han kommer ut lagom långt på skotten och blir sällan felplacerad i målet. Han är snabb i sidled och hade en benparad i första perioden som är bland det svettigare jag sett. Redan nu utnämner jag honom till Modos bästa målvakt på många år.

Backsidan då. Ja, Josefsson och Tollefsen kommer bli publikfavoriter. Tollefsen för sina tacklingar, vi såg väl 10-12 rejäla tacklinga från honom under den här matchen. Josefsson spelar med självförtroende och gör det mesta rätt, defensivt men framför allt offensivt. Han kommer kunna styra PP i år.

Jens Westin kändes mycket säkrare och lugnare, jämfört med förra året. Ett år äldre, helt enkelt. Cook kommer bli en tillgång med sitt skott framåt, men blir lätt fastcheckad i egen zon och har en tendens att gå bort sig. Larsson och Bonsaksen spelade enkelt, men ibland märks det att de inte är tillräckligt starka.

Trist är det dock att se Hållberg och Hasse Jonsson. Hasse hade ett par tacklingar men hade ingen bra dag när det gällde att få med sig pucken. Hållberg kändes bara vilsen och konstant felplacerad. Timander spelade inte.

Forwardssidan saknade Ritchie och Skröder. Två spelare stod ut framåt, Danielsson och Hägga. De var de som åkte mest och bäst skridskor och det hände saker runt dem. Anton Hedman spelade fysiskt, Svartvadet var så där enkelt säker bakåt och Blomqvist hade en hel del bra aktioner utan puck. Madsen fortsatte på samma spår som ifjol, om än med något lägre tempo.

Sundström såg ointresserad ut men visade ändå prov på sitt magnifika passningsspel, Dimitrakos hade en del snygga dribblingar och ett par fina avslut, men slarvade också en del. Olden gjorde inte bort sig och kommer säkert få chansen i några ES-matcher, precis som John Westin. Kristian Forsberg hamnade ofta fel och kom aldrig in i matchen.

Fast, allt det jag skrivit nu kan ställas på ända till säsongsstart, det var ju trots allt första matchen.

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Luleå HF 2010-08-16
Gustafsson: Ännu värre än så - det här var faktiskt det bästa vi sett på hela säsongen.

Det blir såklart en överkorsad Jan-Åke Andersson som betyg för detta debacle av episka proportioner!!11!1!!!

Redigerad kommentar

Kommentera