1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480990 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1271228

Sv: MODO Hockey - Luleå HF 2010-08-16
Poffa:

Tack för matchrapport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå HF 2010-08-16
bisterfinnen: Måste instämma i mångt och mycket vad Poffa skriver. Angående Hedman och Tollefsen så kommer dom herrarna att bli stora publikfavoriter i vinter, det kan ni lita på.

En rolig sekvens i matchen var när Lavander ilsknade till på Blomqvist och såg ut att vilja starta igång något. Tollefsen såg detta och lämnade sin backposition för att helt enkelt åka upp och "reda" ut det hela. Lavander lämnade i alla fall Blomqvist ifred och åkte för att byta.

Det som kan vara negativt i det hela är att båda två ser ut att söka dessa open ice tacklingar ganska mycket vilket innebär att båda två förmodligen kommer att springa bort sig någon gång då och då.

Tarkki i målet var strålande och det var länge sedan vi hade en målvakt som såg så lugn och trygg ut i målet. Detta kommer att smitta av sig på resten av laget också vad det lider.

Magnus Häggström såg ut att vara riktigt vass också. Skridskoåkningen har han konserverat men såg nu mycket starkare ut och såg dessutom ut att slipat lite på tekniken. Jag tror att Hägga blir ett av de stora utropstecknen kommande säsong.

Undra också om inte Jens Westin kommer att nypa en plats från någon av herrarna Hållberg/Jonsson också, han såg betydligt lugnare och stabilare ut än dessa två. Skall bli intressant att se hur Challe och Andreas gör här, vågar man sätta en av dessa två rutinerade spelare längst ut på bänken.
Kommentera