1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478790 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1280181

Sv: MoDo - Luleå 100921
mikenomad: skärp dig, fan vissa av er tikare verkar ha trott att ni skulle hamna i topp 3 och på allvar kunna utmana om guldet??!, jag tycker timrå gjort några bra säsonger trots allt och spelat ljämnt och ibland bättre än de sk. topplagen i en del matcher.

Med erat spelarmaterial så hade ingen tränare kunnat göra eran säsong så väldigt mycke bättre.

Sen kanske du /ni ska fundera på att vissa tränares spelsystem kan passa bättre för andra lag, dock inte sagt att challes just därför är bättre för modo, men det är ju inte min sak att ta reda på utan det är väl dom som scoutat han som gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Känslan man får är att tredje och fjärde femman inte duger till att skapa många målchanser alls.Och när första femman är under isen så kan man inte vinna en match på en bra femma.Fler spelare måste höja sig för att man skall vinna.Hoppas bara nu att det var en sån där skitmatch som kommer ibland ,annars är vi illa ute som Boork brukar säga..
Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Men jag ska inte älta det förgångna. Vi har blivit av med Challe och ni har fått er tränargud.

Grattis.
Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Såja såja...väck inte grannarna!

Jag har inte nämnt nåt om guldförväntningar eller top 3 placeringar. Men om du hade följt debatten inne i vår bok så skulle du ha vetat att det varit massiv kritik mot Challes sk spelsystem genom alla hans tre år i klubben. Att han dödade "Timrå-hockeyn", dvs den höga farten och effektiviteten.

Jag och många andra var dessutom mycket kritisk till hans sätt att hänga ut enskilda spelare i media och ihärdiga uppgifter gör gällande att han lätt kom på kant med spelarna, att stämningen inte var den bästa med Challe i närheten.
Kommentera