1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478913 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1280186

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Såja såja...väck inte grannarna!

Jag har inte nämnt nåt om guldförväntningar eller top 3 placeringar. Men om du hade följt debatten inne i vår bok så skulle du ha vetat att det varit massiv kritik mot Challes sk spelsystem genom alla hans tre år i klubben. Att han dödade "Timrå-hockeyn", dvs den höga farten och effektiviteten.

Jag och många andra var dessutom mycket kritisk till hans sätt att hänga ut enskilda spelare i media och ihärdiga uppgifter gör gällande att han lätt kom på kant med spelarna, att stämningen inte var den bästa med Challe i närheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921
mikenomad: Ja nä jag har inte följt eran debatt så väldigt noga, men jag har uppfattat att det funnits en kritik mot han, en del säkert både obefogad som befogad, jag har grundat mina uttalanden på det jag sett av timrå och det är en hel del och jag har alltid varit ganska avundsjuk hur timrå klarat lira med en så bra intensitet och fart, men jag har väl fruktansvärt fel då.

Jacksson 71:
Eran senaste säsong var väl kanske lite i underkant, men ni hade ju tyvärr lite skader på en del sk. stjärnspelare så över en hel säsong var det kanske inte jättebra, Men ni tog er ändå till slutspel och det är ändå lite de det handlar om.
Modo hade aravirta (som jag anser vara en väldigt bra tränare) och ett lag som borde hamnat i topp 5, men vi spelade som skit halva säsongen och klarade inte ens slutspel fast det var i praktiken klart med 3 omg. kvar.
Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Nej, men vi hade bättre lag än att ligga 9-10 hela året och i sista omgången gå upp på 8:e plats. Challes spelstystem passade inte i Timrå punkt slut. Sen om den gör det i MoDo återstår att se.
Kommentera