1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474701 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1280193

Sv: MoDo - Luleå 100921
mikenomad: Ja nä jag har inte följt eran debatt så väldigt noga, men jag har uppfattat att det funnits en kritik mot han, en del säkert både obefogad som befogad, jag har grundat mina uttalanden på det jag sett av timrå och det är en hel del och jag har alltid varit ganska avundsjuk hur timrå klarat lira med en så bra intensitet och fart, men jag har väl fruktansvärt fel då.

Jacksson 71:
Eran senaste säsong var väl kanske lite i underkant, men ni hade ju tyvärr lite skader på en del sk. stjärnspelare så över en hel säsong var det kanske inte jättebra, Men ni tog er ändå till slutspel och det är ändå lite de det handlar om.
Modo hade aravirta (som jag anser vara en väldigt bra tränare) och ett lag som borde hamnat i topp 5, men vi spelade som skit halva säsongen och klarade inte ens slutspel fast det var i praktiken klart med 3 omg. kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Jo det var väl många faktorer som spelade in att vi inte gick till slutspel och en av dom var väl skador. Men jag tyckte endå inte att Challes hockeytänk passade in i Timrå. På något sätt känns perras spelsystem mer Timrå likt. Kanske pågrund av farten och viljan att skapa något framåt hela tiden. Men vi ska inte döma ut challe att han inte passar i något lag och är en dålig tränare. För det tycker jag inte, och än så länge verkar det ju som om han passar in hos er. 2 segrare och en förlust mot ett riktigt starkt Luleå (nu såg jag ju i och försig inte matchen med vet att Luleå är obesegrade och var riktigt imponerade av deras spel mot Skellefteå). Så nog kan Charles passa in i MoDo helt klart.
Kommentera