1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478920 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1280212

Sv: MoDo - Luleå 100921
Berka: Jo det var väl många faktorer som spelade in att vi inte gick till slutspel och en av dom var väl skador. Men jag tyckte endå inte att Challes hockeytänk passade in i Timrå. På något sätt känns perras spelsystem mer Timrå likt. Kanske pågrund av farten och viljan att skapa något framåt hela tiden. Men vi ska inte döma ut challe att han inte passar i något lag och är en dålig tränare. För det tycker jag inte, och än så länge verkar det ju som om han passar in hos er. 2 segrare och en förlust mot ett riktigt starkt Luleå (nu såg jag ju i och försig inte matchen med vet att Luleå är obesegrade och var riktigt imponerade av deras spel mot Skellefteå). Så nog kan Charles passa in i MoDo helt klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 100921
Jacksson 71: Tja, jag har väl inte sett så mycket av challes coachning än, men vi får ju hoppas att det kan fungera bättre i modo.
Sen måste ju framförallt spelarna vilja och jobba hårt, vilket kanske varit lite av modo´s akilleshäl senaste säsongerna, du har säkert hört den "trötta gamla gubbar" ;)
Kommentera