1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482402 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1281980

Sv: Linköping HC - MODO Hockey 2010-09-25
Berka: Det där med backarna håller då inte jag med om, MEN däremot finns det en inneboende förmåga till hängskalle som resulterar i att det rinner iväg i matcher som mot Luleå och Skellefteå.

Visst går de bort sig några gånger idag och Timmy/Hållberg försöker ta genvägar i uppspelen som de kanske inte gjorde när de var fem år yngre, men jag upplever det inte som den hönsgård det var ifjol höstas. Den högre kvalitén på målvakterna hjälper säkert till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - MODO Hockey 2010-09-25
Björn W: Problemet verkar ligga mycket i att vårt spel går ut på att vinna närkamperna runt sargen (bra) och snurra, men sen är det liksom ingen som vet vad man gör därifrån eller hur man ska röra sig, och då blir det enkelt som tusan för försvaret att försvara sig.
Kommentera

Sv: Linköping HC - MODO Hockey 2010-09-25
Björn W:Vi får hoppas att det blir bättre, under guldåret var vi fruktansvär organiserade defensivt vilket gjorde det enklare för forwards att hitta rätt i banan, ibland hade vi grymma uppspel och trots att vi var under press kunde vi kontra på gammalt tjeckiskt vis och näta, skröder hade väl tex. 6-7 st kassar i boxplay.
Idag är det sarg ut, dåliga uppspel och dumpa puckar utan att igentligen ha tänkt igenom situationen.

Nu har det bara gått 4 omg. men va fan, poängena är ju lika viktiga nu som sen.
Kommentera