1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1295207

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-10-23
Berka: Ingen skillnad mot vår egen domarnivå med andra ord. Personligen tycker jag att de bästa domarna man sett på Modos matcher de senaste åren ofta varit de så bespottade utländska domarna från Ryssland och Schweiz. De kanske inte alltid har varit snabbast på banan på grillorna, men det har de kompenserat med bättre spelförståelse än sina svenska kollegor. Åtminstone i de matcher jag sett. Om de sedan inte varit bra i matcher med andra lag inblandade har jag ingen aning om.

För övrigt var det väl tal om ett domarutbyte med AHL? Vet inte om det utbytet är tänkt att ske redan denna säsong eller längra fram, men det låter lovande. Där har nog våra svenska domare mer att lära av AHL-domarna än tvärtom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-10-23
Är det bara jag som har väldigt svårt att förstå resonemanget med att svenska domare har dåligt betalt i jämförelse med spelare, domare i NHL, eller läkare skulle göra det mer ok att det gör misstag så ofta. Jag är undersköterska och har en sämre lön än alla exemplen innebär det att jag kan göra flest misstag i arbetet utan att det skulle få några konsekvenser för mig? Har domare ingen arbetsetik utan vill de bara ha pengar?
Kommentera