1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1298408

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
Sawchuk: För att någon ska krypa till korset krävs ju att jag tidigare hävdat annorlunda. Vilket jag inte gjort.

Men du har däremot hävdat att man inte ska värva från AS. Dagens MODO målskyttar är värvad från AS och DIV 1, de som spelat i NHL har inte varit framträdande ÖHT.

Om man vill vinna ska man ha en stark kärna med spelare som känner för klubben, en känsla som man kan få genom att man får chansen i klubben, eller att man är uppväxt med den. Att du vill förvandla MODO till Leksand är skrämmande eller ett bevis på att du inte varit med så länge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
spud:

Du lever i villfarelsen att Modo ska kunna fortsätta producera årskullar som 73 och 80 på löpande band. Detta kommer aldrig att hända. Modos hockeygym har dessutom tappat i princip all status och inte ens de bästa spelarna i Norrland är intresserade av att söka sig dit längre.

Visst är det jättebra med spelare från egna led men att förlita sig på att man kan bygga stommen i ett elitserielag på det viset är ruggigt riskabelt.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
spud:

Problemet är ju att våra målskyttar är från allsvenskan och Div1. Dom gnetar på och gör en poäng var tredje match och det är helt ok OM vi hade haft ett lagbygge där toppspelarna producerade poäng i princip varje match. Det har vi inte nu.

Jag har varit med länge.
Kommentera