1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474676 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1298421

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
spud:

Du lever i villfarelsen att Modo ska kunna fortsätta producera årskullar som 73 och 80 på löpande band. Detta kommer aldrig att hända. Modos hockeygym har dessutom tappat i princip all status och inte ens de bästa spelarna i Norrland är intresserade av att söka sig dit längre.

Visst är det jättebra med spelare från egna led men att förlita sig på att man kan bygga stommen i ett elitserielag på det viset är ruggigt riskabelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
Sawchuk: Du lägger ord på mig som jag aldrig sagt, du är riktigt ohederlig.

Att få en sån anstormning som vi fick med 70 talisterna kostade oss mkt, då det gäller juniorerna. Vi blev sturska, tappade ödmjukheten och helt plötsligt låg vi 5 år efter våra konkurenter samtidigt som vi presenterade oss som Sverige bästa plantskola. Samtidigt som våra 70talister tog de platser i Alaget som andra juniorer som kom efter dessa årgångar borde fått, spelare som senare slog igenom i andra ES lag.
Vi ska sikta på att få fram 1-2spelare/år från egna led, det är en realistisk och hållbar målsättning som samtidigt visar potentiella spelare att MODO satsar på juniorer.

Men åter till kärn frågan.

Visa gärna på lag som lyckats köpa in stomme, oavsett hur lång tidsperiod det gäller.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - MODO Hockey 2010-10-30
Sawchuk:

Ruggigt bra att vända samt att ta poäng på bortaplan.
Hoppas hoppas att lite knutar löser upp sig nu.

Vart har Danielsson tagit vägen????
Kommentera