1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1315465

Sv: Modo Hockey - Södertälje SK, 2010-12-02
Berka: Kan inte förstå varför man skall älta det som varit? Nu har Freddan, Challe och MODO bestämt att Niko och Cook skall bort, det går ju inte liksom att ändra på.

Personligen så tycker jag att Anton Byström axlat Dimis roll bra i laget så här långt. Om man nu fick till en bra deal rent ekonomiskt så är det säkert värt det på längre sikt.

Visst kan man ha åsikter på att det var ett märkligt beslut men det var ju trots allt ett tag sedan den nyheten kom nu. Släpp och gå vidare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Södertälje SK, 2010-12-02
qwertas:

Jag skulle gärna se Anton Byström få chansen med Ritchie. Enligt mig har han varit lysande hittills och visat prov på såväl speluppfattning som aggressivitet.

K-Fop å andra sidan är den spelare tillsammans med Häggström som jag tycker bidrar minst, framförallt med tanke på alla onödiga utvisningar han tar (en helt onödig roughing-utvisning senast till exempel då MoDo äntligen tycktes ha matchen under kontroll efter att ha blivit rejält tillbakatryckta några minuter tidigare).

K-Fop känns som en spelare som skulle kunna dra på sig ett matchstraff i slutskedet av en avgörande slutspelsmatch för att någon har förolämpat hans lockar.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Södertälje SK, 2010-12-02
qwertas: Dimitrakos och Cook fick sparken för att M0d0 provat allt men dom producerade inte, tidpunkten för avskedet betyder att M0d0 har varit väldigt snälla att låta grabbarna hitta en ny klubb innan sista utbetalning kom från M0d0.
Det fanns alltså en Klausul i kontrakten men vilka datum de vet jag inte men dom har haft lön efter sparken.
Kommentera