1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482867 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1318819

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Nenne:

MoDo är ett allsvenskt lag i dagsläget, det är ingenting att hymla med. Svågerpolitiken tycks till slut ha tagit ut sin rätt. Man valde att ge superkontrakt till gamle stortjänare vilket förstörde ekonomin, man satte sin sparkade andretränare som sportchef och man lyckades döda ishockeyintresset genom att bland annat stänga ner det officiella forumet (i ett desperat försök att censurera vissa obehagliga sanningar).

Klubben gör ett så amatörmässigt intryck på många plan. Idiotiska uttalanden i media, en souvenirbutik som ser ut som en loppmarknad och en enorm övertro på sin egen kompetens.

Jag lider så oerhört med spelarna som verkligen gör sitt yttersta i match efter match. Länge var inställningen på isen ett problem, men nu gör de verkligen allt de kan för att vinna och bjuda publiken på underhållning. Men det finns ingenting att göra i dagsläget. Även om man lyckas kämpa sig till poäng lite då och då, så går det inte att spela med ett backpar och två kedjor som håller Elitserieklass. I dagsläget har AIK ett starkare lag på pappret, det säger lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Bad_Brett: Det tråkigaste av allt tycker jag är att du är så pass duktig på att formulera dig att personer faktiskt kan tro det du skriver också är sanningen.

Vilket trams rent ut sagt. Finns ingen, jag repeterar ingen dom fått något kontrakt som äventyrat MODOs ekonomi. Sluta upp att fara med påståenden som du faktiskt inte har en blekaste aning om.

Däremot finns det andra saker dom sköts undermåligt då det gäller den ekonomiska biten, men det är en annan sak.

Vissa har otroligt svårt att släppa det dom varit, MODO försöker väl för allt i världen att göra de rätta sakerna men det kommer att ta tid. Vi kommer säkert att få slita hund för att ta oss till slutspel denna säsong, men jag tycker att man är på rätt väg då man MÅSTE generationsväxla.
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Bad_Brett: Ja, att ni lyckades få forumet stängt var starkt av er. Sen att ni (kanske inte du personligen, men delar av den "grupp" du tillhör) mailar Trollsås om att "ta över" officiella forumet är ganska lustigt. Egentligen inget jag vill diskutera så jag lämnar det där, men sluta gnäll om att de stängde ner forumet när det var ni som orsakade det.

Oj, ett mål.
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Bad_Brett:
Jaha, det är därför..
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Bad_Brett:
Håller med till 100%, jag ber till voodoogudarna att man har en plan för fortsättningen. Gillar dock tränarna och kämpaglöden, räcker dock inte långt...
Kommentera