1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483893 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1319015

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Bad_Brett: Det är lätt att vara efterklok samt bara klaga på det som är negativt. Vet inte vad det är som gör att du hela tiden måste ha någonting att revoltera mot, du och resten av "gänget" från officiella froumet är ju uppenbarligen för speciella för att kunna skriva på något sketet supporterklubbsforum iallafall.

Modo har gjort många bra saker de senaste två åren och man börjar så sakta bilda en ny en stomme i laget.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Gustafsson:

För det första, jag tycker att den nya "stommen" som du nämner har överpresterat något enormt hittills. De förtjänar all cred i världen. Ändå ligger vi 11:a.

Det jag "revolterar" emot är att klubben pungar ut med miljoner för att bli av mer Jerry och Ecke, men ändå fortsätter att göra samma misstag. Truppen var för tunn INFÖR säsongen. Nu har Westin, Josefsson, Tollefsen och Forsberg blivit skadade och två tilltänkta nyckelspelare, Dimitrakos och Cook har fått sparken. Det innebär ett underskott på SEX spelare i en redan tidigare tunn trupp.

Samtidigt som andra lag hittar ersättare till sina skadade spelare på några dagar, sitter vår sportchef och rullar tummarna och klagar över att "det är en svår marknad".

Nu är inskolningen över för Freddan. Att inte svara i telefon när en spelare med 572 NHL-matcher i bagaget ringer är bara sorgligt. Faktum är att jag inte ens bryr mig om ifall man har gjort klart med tre superstjänor i jul. Poängen nu är lika mycket värda och MoDo hade mycket väl kunnat haft 15 poäng mer vid det här laget ifall man bara hade haft ett par naturliga målskyttar i laget. MoDo står och faller med en sportchef som inte verkar kunna hantera pressen och stressen.

Slutspel i år vore en stor skräll. Min förhoppning är att AIK kommer få slut på bränsle. Att vi skulle kunna komma före Färjestad, HV 71, Skellefteå, Luleå, Linköping, Djurgården, Frölunda eller Brynäs känns inte realistiskt.
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Gustafsson:
Nu är jag själv inte gammal medlem från nåt officiellt forum, men nog fan måste väl fans få vara kritiska mot att MoDo sätter sig i skiten ständigt! Det är ju tomtevarning inom många områden. MoDo skall ju inte ligga 11:a efter halva säsongen med den lönebudgeten man har. Var fan har kraven på denna klubb tagit vägen?
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Det kommer väl att bli tevligt med ett par derbyn till? När börjar kvalserien?
Kommentera