1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484886 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1319142

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
Nikki Nine:

En värdelös sportchef
En tunn spelartrupp
En sportslig prestation som inte uppfyller kundkraven
En värdelös marknadsavdelning
Värdelösa souvenirer
Värdelös hemsida
Värdelös produkt i underhållningsupplevelsen vid matchdagar
Fortsatt inavel inom administrationen
Dränage av pengar
Brist på nytänkande

Nämen, det här ser ju bra ut. Kul att vara MoDoit.

Forumet var inkörsport för tusentals nya MoDo-fans varje år. Att man låter Kalle Anka administrera det och Janne Långben koda ett eget forumformat istället för att anamma ett vedertaget, att ha spelarchat utan spelarchattar, att ha fråga MoDo utan svar, att anse att forumet är för "elakt" och "okontrollerbart" med dagens resurser... Allt detta var väl, hoppas jag du håller med mig om, att skjuta sig själv i foten med en haubits.

MoDo var ointresserade av att tillskjuta de resurser som skulle hållt forumet på modohockey.se kvar högst uppe på tronen. Med rätt insatser hade det sura lätt kunnat omvandlas till sött.

Men att ha en gymnasieekonom med ego-problem som administrativ chef, en sparkad andretränare som sportchef och Rudolf med röda mulen som förstetränare kommer att leda till en härdsmälta. Det är min profetia.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
bisterfinnen: "Värdelösa souvenirer"

Jag vet inte om de är värdelösa, uppenbarligen så ser man ju folk som bär dem på sig både ute på stan i Övik och på plats i hallen. Själv stannar jag dock borta även fortsatt när man försöker "uppfostra" mig att gilla ett färgschema som valdes av några a-lagsspelare, baserat på vad som var the shit i NHL när de själva spelade där på 90-talet.

Grejen är ju trots allt att man lyckats halvera sin souvenirförsäljning på tre år, sedan guldet. Antagligen är det fler än jag som röstar med fötterna när man försöker uppfostra oss.
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
bisterfinnen: Jag backar också Challe. Sen vill jag plussa för att det verkar som man fått ordning på juniorverksamheten i elfte timmen. I övrigt så delar jag dina åsikter.
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-12-09
bisterfinnen: Extremt bra sammanfattning, förutom att jag inte är missnöjd med Rudolf. Inte än i alla fall. Att han ställde Tarkki i mål igår efter HV-matchen var dock ett tjänstefel, men i övrigt så ligger vi där vi ligger pga andra orsaker än tränarparet.
Kommentera